Chocolade cupcakes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolade cupcakes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen vinden dit een echte topper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Splits de eieren.

    Zeef de bloem.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eidooiers luchtig met de suiker en de vanillesuiker tot het beslag als een lint van de klopper loopt.

  3. 3

    Doe er de zachte boter en de gezeefde zelfrijzende bloem bij.

  4. 4

    Klop de eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw. Zeef het cacaopoeder en los het op in de melk.

  5. 5

    Spatel het opgeklopte eiwit en de chocolademelk onder het deeg.

  6. 6

    Zet 12 papieren vormpjes in een muffinvorm en giet in elk vormpje evenveel beslag.

  7. 7

    Plaats in het midden van de oven en bak de cakejes in 20 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Splits de eieren.

    Zeef de bloem.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eidooiers luchtig met de suiker en de vanillesuiker tot het beslag als een lint van de klopper loopt.

  3. 3

    Doe er de zachte boter en de gezeefde zelfrijzende bloem bij.

  4. 4

    Klop de eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw. Zeef het cacaopoeder en los het op in de melk.

  5. 5

    Spatel het opgeklopte eiwit en de chocolademelk onder het deeg.

  6. 6

    Zet 12 papieren vormpjes in een muffinvorm en giet in elk vormpje evenveel beslag.

  7. 7

    Plaats in het midden van de oven en bak de cakejes in 20 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.