Carpaccio van rauwe zalm en sint-jakobsvruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van rauwe zalm en sint-jakobsvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zorg ervoor dat je zalm en sint-jakobsvruchten van topkwaliteit zijn en serveer deze carpaccio goed koud. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de appel en de komkommer en snij ze in heel fijne reepjes van 5 cm. Meng de helft van het limoensap met de appel en de komkommer. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de zalm en de sint- jakobsvruchten in heel fijne plakjes en verdeel ze over de borden. Leg er in het midden 1 eetlepel van het appel-komkommerslaatje op. Sprenkel er de rest van het limoensap en de olijfolie over. Werk het gerecht af met de shiso- en kervelblaadjes en de geraspte limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de appel en de komkommer en snij ze in heel fijne reepjes van 5 cm. Meng de helft van het limoensap met de appel en de komkommer. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de zalm en de sint- jakobsvruchten in heel fijne plakjes en verdeel ze over de borden. Leg er in het midden 1 eetlepel van het appel-komkommerslaatje op. Sprenkel er de rest van het limoensap en de olijfolie over. Werk het gerecht af met de shiso- en kervelblaadjes en de geraspte limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.