Recept

Carpaccio van rauwe zalm en sint-jakobsvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zorg ervoor dat je zalm en sint-jakobsvruchten van topkwaliteit zijn en serveer deze carpaccio goed koud. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de appel en de komkommer en snij ze in heel fijne reepjes van 5 cm. Meng de helft van het limoensap met de appel en de komkommer. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de zalm en de sint- jakobsvruchten in heel fijne plakjes en verdeel ze over de borden. Leg er in het midden 1 eetlepel van het appel-komkommerslaatje op. Sprenkel er de rest van het limoensap en de olijfolie over. Werk het gerecht af met de shiso- en kervelblaadjes en de geraspte limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Carpaccio van rauwe zalm en sint-jakobsvruchten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!