Ragout van linzen en oesterzwammen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ragout van linzen en oesterzwammen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vegan topper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper 1 ui. ¨Prik een kruidnagel in een tweede, hele gepelde ui. Pel 2 teentjes knoflook. Snij de groene selder fijn. 

  2. 2

    Breng 1 liter groentebouillon aan de kook. Doe er de ui, uisnippers, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 takjes fijngesneden groene selder en 250 g groene linzen bij. Laat zacht koken (ongeveer 20 minuten), tot de linzen gaar zijn.

  3. 3

    Bak 250 g oesterzwammen kort in een likje olijfolie. Doe ze bij de linzen. Neem de hele ui weg. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper 1 ui. ¨Prik een kruidnagel in een tweede, hele gepelde ui. Pel 2 teentjes knoflook. Snij de groene selder fijn. 

  2. 2

    Breng 1 liter groentebouillon aan de kook. Doe er de ui, uisnippers, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 takjes fijngesneden groene selder en 250 g groene linzen bij. Laat zacht koken (ongeveer 20 minuten), tot de linzen gaar zijn.

  3. 3

    Bak 250 g oesterzwammen kort in een likje olijfolie. Doe ze bij de linzen. Neem de hele ui weg. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.