Recept

Chocoladecrumble met peren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een smakelijke variant op de klassieke crumble

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren, snij ze in partjes en verwijder klokhuis en pitten. Besprenkel ze met citroensap zodat ze niet verkleuren. Verdeel ze over vier ovenschaaltjes.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. 3

    Vermeng het cacaopoeder en de bloem met de lichtjes verkruimelde amandelschilfers en de bruine suiker.

  4. 4

    Doe er de boter, in vlokjes, bij. Schep om met een vork. Verdeel het mengsel over de peren.

  5. 5

    Zet 20 minuten in het midden van de oven.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladecrumble met peren

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!