Recept

Sint-jakobsvruchten met asperges en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een topgerecht vol pure smaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. 

  2. 2

    Verhit een wokpan met 1 el notenolie. Roerbak de boschampignons, lente-ui en asperges (voeg de aspergekopjes pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bak de sint-jakobsvruchten snel op een hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de groeten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sint-jakobsvruchten met asperges en champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!