Sint-jakobsvruchten met asperges en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sint-jakobsvruchten met asperges en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een topgerecht vol pure smaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. 

  2. 2

    Verhit een wokpan met 1 el notenolie. Roerbak de boschampignons, lente-ui en asperges (voeg de aspergekopjes pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bak de sint-jakobsvruchten snel op een hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de groeten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges en de lente-uitjes schoon, snij ze in stukken. Dep de sint-jakobsvruchten droog en snij ze horizontaal doormidden. 

  2. 2

    Verhit een wokpan met 1 el notenolie. Roerbak de boschampignons, lente-ui en asperges (voeg de aspergekopjes pas na 2 minuten toe). Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bak de sint-jakobsvruchten snel op een hoog vuur goudbruin in de rest van de noten- en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de groeten over de borden. Schik er de sint-jakobsvruchten op. Bestrooi met pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.