Spirelli met spinazie en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spirelli met spinazie en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke herfstpasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kook de spirelli beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Snij de kastanjechampignons in plakjes. Snipper de knoflook en de sjalot en stoof ze even in olie. Doe er de champignons bij en roerbak op hevig vuur. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe er de jonge bladspinazie bij en roerbak tot de groente geslonken is. Schep er de pasta door en doe alles in een ovenschaal.

  5. 5

    Bestrooi met wat geraspte emmentaler. Zet in een de oven tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kook de spirelli beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Snij de kastanjechampignons in plakjes. Snipper de knoflook en de sjalot en stoof ze even in olie. Doe er de champignons bij en roerbak op hevig vuur. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe er de jonge bladspinazie bij en roerbak tot de groente geslonken is. Schep er de pasta door en doe alles in een ovenschaal.

  5. 5

    Bestrooi met wat geraspte emmentaler. Zet in een de oven tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.