Gedroogde tomaten en venkel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gedroogde tomaten en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend lekker!

bereiding
  1. 1

    Snij de venkel in de dikke snedes (5 uit een venkel) en leg ze op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Snij de tomaten in 4 en leg ze met de velkant op de venkel. Kruid met het peper en zout, bestrooi met de tijm & overgiet met de olie en de balsamico.

  2. 2

    Laat 1,5u drogen in een oven van 130 graden. Verwijder de tijm en laat afkoelen. Zeker de jus houden om achteraf bij de linzen te mengen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de venkel in de dikke snedes (5 uit een venkel) en leg ze op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Snij de tomaten in 4 en leg ze met de velkant op de venkel. Kruid met het peper en zout, bestrooi met de tijm & overgiet met de olie en de balsamico.

  2. 2

    Laat 1,5u drogen in een oven van 130 graden. Verwijder de tijm en laat afkoelen. Zeker de jus houden om achteraf bij de linzen te mengen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.