Recept

Varkenskroontje met kruidenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de sla en zwier droog. Spoel de radicchio en snij in reepjes. Snij de zongedroogde
    tomaatjes in reepjes. Meng alles met de parmezaan in een grote slakom.

  2. 2

    Kerf het vel van de varkenskroon kruiselings in en snij het vlees tussen de beentjes in 4 gelijke stukken. Snij de koteletjes naast het been in, maar niet helemaal door. Bestrijk binnenin de snede met kruidenkaas. Kwast in met olijfolie en bestrooi met gehakte tijm. Gril het vlees aan beide kanten goudbruin en gaar op de barbecue.

  3. 3

    Maak intussen de champignons schoon en snij in plakjes. Roerbak ze kort in de wok. Schep ze door de sla en maak aan met een scheut olijfolie, peper en zout. Breng op smaak met grofgemalen peper.

  4. 4

    Serveer het varkenskroontje met de salade. Lekker met extra gegrilde groenten erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkenskroontje met kruidenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!