Varkenskoteletjes met tomatensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkenskoteletjes met tomatensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gegrild

bereiding
  1. 1

    Verwarm de honing en meng met het limoensap en de tomatenpuree. Breng op smaak met peper en zout. Wentel de koteletjes door de marinade en zet even koel weg.

  2. 2

    Dompel de tomaten enkele seconden onder in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water, pel, ontpit en snij in blokjes. Schil de mango en snij ’m in blokjes. Meng met de tomatenblokjes, 2 el olijfolie, het mangosap en gesnipperde bieslook. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje tabasco.

  3. 3

    Gril de koteletten in enkele minuten goudbruin op de barbecue. Serveer met de tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de honing en meng met het limoensap en de tomatenpuree. Breng op smaak met peper en zout. Wentel de koteletjes door de marinade en zet even koel weg.

  2. 2

    Dompel de tomaten enkele seconden onder in kokend water. Laat schrikken onder ijskoud water, pel, ontpit en snij in blokjes. Schil de mango en snij ’m in blokjes. Meng met de tomatenblokjes, 2 el olijfolie, het mangosap en gesnipperde bieslook. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje tabasco.

  3. 3

    Gril de koteletten in enkele minuten goudbruin op de barbecue. Serveer met de tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.