Gourmet met varkenslapjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gourmet met varkenslapjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het groen van de lente-uitjes. Snij de rest van de lente-uitjes in kleine ringetjes. Meng in een keukenrobot de roquefort met de witte wijn. Klop de room op. Spatel de room, lente-uitjes en peterselie onder het roquefortmengsel. Laat ten minste 1 uur in de koelkast afkoelen.

  2. Aan tafel

  3. 2

    Bak de varkenslapjes eerst aan beide kanten aan in de pannetjes of op de grillplaat (doe ze daarna in pannetjes). Schep er een flinke lepel roquefort over. Laat smelten op het onderste niveau.

  4. 3

    Het groen van de lente-uitjes kunt u verwerken in een koude aardappelsalade. Meng de gekookte aardappelblokjes met een lichte vinaigrette en de ringetjes van de lente-ui. Breng verder op smaak met cayennepeper en werk af met krokant gebakken spekblokjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het groen van de lente-uitjes. Snij de rest van de lente-uitjes in kleine ringetjes. Meng in een keukenrobot de roquefort met de witte wijn. Klop de room op. Spatel de room, lente-uitjes en peterselie onder het roquefortmengsel. Laat ten minste 1 uur in de koelkast afkoelen.

  2. Aan tafel

  3. 2

    Bak de varkenslapjes eerst aan beide kanten aan in de pannetjes of op de grillplaat (doe ze daarna in pannetjes). Schep er een flinke lepel roquefort over. Laat smelten op het onderste niveau.

  4. 3

    Het groen van de lente-uitjes kunt u verwerken in een koude aardappelsalade. Meng de gekookte aardappelblokjes met een lichte vinaigrette en de ringetjes van de lente-ui. Breng verder op smaak met cayennepeper en werk af met krokant gebakken spekblokjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.