Aardbeientiramisu (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardbeientiramisu (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Roer de aardbeienconfituur los samen met de likeur en het sinaasappelsap. Klop de slagroom, met de suiker en het vanille-extract tot zachte pieken. Spatel voorzichtig door de mascarpone.

  2. 2

    Spoel de aardbeien en snij in partjes. Wentel de koekjes kort door het likeurmengsel. Plaats van de koekjes tegen de rand van de kom, met de suikerkant naar buiten.

  3. 3

    Leg van de koekjes op de bodem van de kom. Lepel er een laag van de mascarponecrème over en beleg royaal met de helft van de aardbeien.

  4. 4

    Leg daar de rest van de koekjes op, gevolgd door opnieuw een laag van de mascarponecrème. Eindig met de aardbeien.

  5. 5

    Dek af met plasticfolie en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Werk af met een takje verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Roer de aardbeienconfituur los samen met de likeur en het sinaasappelsap. Klop de slagroom, met de suiker en het vanille-extract tot zachte pieken. Spatel voorzichtig door de mascarpone.

  2. 2

    Spoel de aardbeien en snij in partjes. Wentel de koekjes kort door het likeurmengsel. Plaats van de koekjes tegen de rand van de kom, met de suikerkant naar buiten.

  3. 3

    Leg van de koekjes op de bodem van de kom. Lepel er een laag van de mascarponecrème over en beleg royaal met de helft van de aardbeien.

  4. 4

    Leg daar de rest van de koekjes op, gevolgd door opnieuw een laag van de mascarponecrème. Eindig met de aardbeien.

  5. 5

    Dek af met plasticfolie en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Werk af met een takje verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!