Chocolademousse (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademousse (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Allemansfavoriet

bereiding
  1. 1

    Smelt 150 g pure chocolade au bain-marie. Splits 4 eieren.

  2. 2

    Klop, van het vuur af, een voor een 3 eidooiers door de chocolade. Klop de 4 eiwitten stijf en spatel het schuim voorzichtig door het mengsel.

  3. 3

    Verdeel over kommetjes en laat opstijven in de koelkast. Versier met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt 150 g pure chocolade au bain-marie. Splits 4 eieren.

  2. 2

    Klop, van het vuur af, een voor een 3 eidooiers door de chocolade. Klop de 4 eiwitten stijf en spatel het schuim voorzichtig door het mengsel.

  3. 3

    Verdeel over kommetjes en laat opstijven in de koelkast. Versier met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.