Recept

Lasagnette rustiche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Spoel de prei, snij ’m in dunne ringen. Maak de paddenstoelen schoon, snij ze eventueel in partjes.

  2. 2

    Fruit de knoflook, prei, champignons en tijm in boter tot ze zacht zijn. Voeg de room en parmezaan toe en laat inkoken.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar een beetje kookvocht.

  4. 4

    Meng de pasta met de saus, voeg eventueel nog een beetje kookvocht toe. Kruid met peper.

  5. 5

    Verdeel over de borden, werk af met wat verse tijm.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagnette rustiche

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!