Recept

Wortelcake met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak een keer een ander hapje voor je tv-avond.

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze in 15 tot 20 minuten gaar en zacht in de groentebouillon. Giet af en mix tot een fijne puree.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de geitenkaas in stukken.

  3. 3

    Meng in een kom de eieren met de geitenkaas, de boter, de bloem en de noten. Voeg de wortelpuree toe. Kruid met peper en zout. Meng goed.

  4. 4

    Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Vul met het beslag en zet ongeveer 35 minuten in de oven, tot de cake gaar is.

  5. 5

    Ontvorm de cake en laat afkoelen tot hij lauwwarm is. Snij in vierkantjes en serveer ze als lepelhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wortelcake met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!