Kabeljauwgratin met gerookte ham, aardappeltjes en boontjes in rozemarijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kabeljauwgratin met gerookte ham, aardappeltjes en boontjes in rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ontdek elke week een lekker gerechtje op de website van Delhaize!

bereiding
  1. 1

    Leg de stukken kabeljauw in een ovenschotel. Kruid ze en voeg een takje tijm en een laurierblad toe. Wikkel ze in een sneetje rauwe ham. Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven aan 180°C.

  2. 2

    Reinig de groene boontjes en snij de uiteinden er van. Kook ze zo'n een tiental minuutjes.

  3. 3

    Snij de krieltjes in kwarten en blancheer ze. Laat ze uitlekken en bak ze daarna in een pan met rozemarijn, grof zout en een flinke scheut olijfolie.

  4. 4

    Bak de boontjes nog kort in de pan met het sjalotje en olijfolie. Breng op smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de stukken kabeljauw in een ovenschotel. Kruid ze en voeg een takje tijm en een laurierblad toe. Wikkel ze in een sneetje rauwe ham. Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven aan 180°C.

  2. 2

    Reinig de groene boontjes en snij de uiteinden er van. Kook ze zo'n een tiental minuutjes.

  3. 3

    Snij de krieltjes in kwarten en blancheer ze. Laat ze uitlekken en bak ze daarna in een pan met rozemarijn, grof zout en een flinke scheut olijfolie.

  4. 4

    Bak de boontjes nog kort in de pan met het sjalotje en olijfolie. Breng op smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.