Fettuccine met kip en paprikasaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fettuccine met kip en paprikasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittige pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de munt. Rooster de pinboompitten in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de kip in de rest van de olie en snij in reepjes.

  2. 2

    Leg de paprika's 20 minuten onder de grill, tot de schil zwartgeblakerd is (keer ze ondertussen regelmatig). Laat afkoelen in een gesloten plastic zak. Pel ze en mix het vruchtvlees tot puree. Roer er 2 el olie door en verwarm op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook ondertussen de fettucine beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken maar bewaar 1 el kookvocht en roer die door de saus.

  4. 4

    Verdeel de saus over de borden en schik er de fettucine op. Werk af met de kip, de pijnboompitten, de parmezaan en de munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de munt. Rooster de pinboompitten in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de kip in de rest van de olie en snij in reepjes.

  2. 2

    Leg de paprika's 20 minuten onder de grill, tot de schil zwartgeblakerd is (keer ze ondertussen regelmatig). Laat afkoelen in een gesloten plastic zak. Pel ze en mix het vruchtvlees tot puree. Roer er 2 el olie door en verwarm op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook ondertussen de fettucine beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken maar bewaar 1 el kookvocht en roer die door de saus.

  4. 4

    Verdeel de saus over de borden en schik er de fettucine op. Werk af met de kip, de pijnboompitten, de parmezaan en de munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.