Recept

Fish pie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boterzachte vis verstopt onder romige aardappelpuree

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in stukjes.

    Snij de visfilet in blokjes.

    Hak de peterselie fijn.

    Kook de eieren hard.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar en pureer ze met flink wat boter en voldoende melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Stoom de visfilets in 10 minuten gaar.

  4. 4

    Smelt 50 g boter in een pan en roer er de bloem door. Schenk er al roerend de visfond bij e breng aan de kook. Doe er room en peterselie bij. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Schep de vis in een beboterde ovenschaal. Leg er de in kwartjes gesneden hardgekookte eieren bij. Lepel er de saus over en schep er losjes de puree op.

  6. 6

    Zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fish pie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!