Recept

Fish pie met waterkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze fish pie is heerlijk hartverwarmend en je hebt er maar 20 minuten werk aan. Nadien doet de oven het werk. 

bereiding
  1. 1

    Maak de preiwitten en de wortel schoon en snij ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een diepe pan of stoofpot en voeg de prei en de wortel toe. Kruid de groenten met peper en zout en laat ze 10 minuten stoven.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Strooi de bloem over de prei en de wortel en roer om. Giet er dan de melk bij en verkruimel er het bouillonblokje over. Kruid met peper en zout. Roer alles mooi om tot de saus is ingedikt. Spoel de waterkers, verwijder de lange steeltjes en meng ze onder de saus.

  3. 3

    Snij de vis in hapklare stukken. Doe de saus met de groenten in een ovenschaal en leg er de stukken vis op. Rol het bladerdeeg uit en steek er met behulp van een glas rondjes uit. Leg de rondjes bladerdeeg op de vis en de groenten. Klop het ei los met een scheutje melk en bestrijk het bladerdeeg met een borsteltje met het ei-melkmengsel. Bak de fish pie 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fish pie met waterkers

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!