• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliata met Italiaans slaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Fruit aan in een steelpannetje met olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, oregano en cayennepeper toe. Laat gedurende 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Spoel de rucola en snij de zongedroogde tomaatjes in repen.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Bak de biefstukken heel kort in wat olijfolie in een keramische pan. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en laat even rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met 2 el balsamicoazijn. Voeg nog 4 el olijfolie en wat water toe. Laat even inkoken, samen met gekneusde rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snijd het vlees in plakken van ongeveer 1 cm dikte. Meng de spaghetti met de saus. Leg een portie vlees en spaghetti op een bord. Doe er wat rucola bij en besprenkel die met balsamicoazijn en olijfolie. Werk af met de zongedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Fruit aan in een steelpannetje met olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, oregano en cayennepeper toe. Laat gedurende 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Spoel de rucola en snij de zongedroogde tomaatjes in repen.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Bak de biefstukken heel kort in wat olijfolie in een keramische pan. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en laat even rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met 2 el balsamicoazijn. Voeg nog 4 el olijfolie en wat water toe. Laat even inkoken, samen met gekneusde rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Snijd het vlees in plakken van ongeveer 1 cm dikte. Meng de spaghetti met de saus. Leg een portie vlees en spaghetti op een bord. Doe er wat rucola bij en besprenkel die met balsamicoazijn en olijfolie. Werk af met de zongedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.