Linguine met tonijn en olijven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met tonijn en olijven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Rechtstreeks uit Italië

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontpit de olijven. Hak de tomaten en de peterselie fijn. Pel de sjalot en de knoflook en hak ze fijn. 

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in water met een snuifje zout.

  3. 3

    Bak de sjalot en knoflook glazig in olijfolie. Stoof de tomaten mee. Kruid met chilipoeder, peper en zout. Voeg de olijven toe en roerbak kort. 

  4. 4

    Laat de tonijn uitlekken en verkruimel hem. Vermeng voorzichtig met de pastasaus.

  5. 5

    Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe hem in de pan bij de saus en roer om. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontpit de olijven. Hak de tomaten en de peterselie fijn. Pel de sjalot en de knoflook en hak ze fijn. 

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar in water met een snuifje zout.

  3. 3

    Bak de sjalot en knoflook glazig in olijfolie. Stoof de tomaten mee. Kruid met chilipoeder, peper en zout. Voeg de olijven toe en roerbak kort. 

  4. 4

    Laat de tonijn uitlekken en verkruimel hem. Vermeng voorzichtig met de pastasaus.

  5. 5

    Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe hem in de pan bij de saus en roer om. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met gehakte peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.