Recept

Salade met krokant geitenkaasje en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Karamelliseer de noten met 2 eetlepels honing en de suiker in een pan. Giet uit op een vel bakpapier, laat afkoelen en hak grof.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de geitenkaas in 6 plakjes. Plooi het brickdeeg voorzichtig open en beleg elk vel met ‘n plakje geitenkaas, kruid met peper en zout en besprenkel met honing naar smaak. Vouw toe en bestrijk de randen met losgeklopt ei.

  3. 3

    Leg de geitenkaaspakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 10 minuten in de oven tot ze mooi krokant zijn.

  4. 4

    Klop de walnootolie los met de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout. Spoel de kerstomaten en halveer ze.

  5. 5

    Verdeel de sla en de kerstomaatjes over de borden en leg op elk bord een  geitenkaaspakketje. Bestrooi met de gehakte noten en serveer er de dressing bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met krokant geitenkaasje en noten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!