Schnitzel van ree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Schnitzel van ree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Schnitzel, maar dan een keertje met wild.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij de kool in repen en blancheer ze 5 minuten in kokend water met daarin de baksoda. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Klop het ei los. Meng het paneermeel met het amandelpoeder, hazelnootpoeder en de peterselie. Kruid het vlees met peper en zout. Wentel het door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermengsel.

  3. 3

    Stoof de kool in wat boeter en kruid ze met peper en zout. Bak de aardappelen goudbruin. Bak de schnitzels 3 à 4 minuten goudbruin.

  4. 4

    Verdeel de schnitzels, kool en aardappelen over de borden en werk af met gehakte hazelnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij de kool in repen en blancheer ze 5 minuten in kokend water met daarin de baksoda. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Klop het ei los. Meng het paneermeel met het amandelpoeder, hazelnootpoeder en de peterselie. Kruid het vlees met peper en zout. Wentel het door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermengsel.

  3. 3

    Stoof de kool in wat boeter en kruid ze met peper en zout. Bak de aardappelen goudbruin. Bak de schnitzels 3 à 4 minuten goudbruin.

  4. 4

    Verdeel de schnitzels, kool en aardappelen over de borden en werk af met gehakte hazelnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.