Recept

Wittechocoladetaartjes met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de zoetebekjes!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de vormpjes. Bekleed ze met kruimeldeeg. Bedek met bakpapier en vul tot de rand met een steunvulling. Zet 10 min. in de oven.

  2. 2

    Haal de taartjes uit de oven, verwijder het bakpapier en de steunvulling. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.

  3. 3

    Breng de room aan de kook en neem de pan van het vuur. Smelt er de witte chocolade in en klop er vervolgens de eidooier door.

  4. 4

    Giet de vulling in de vormpjes en bak 10 minuten in de oven. Laat de taartjes opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Werk de taartjes af met wittechocoladeschilfers en frambozen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wittechocoladetaartjes met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de vormpjes. Bekleed ze met kruimeldeeg. Bedek met bakpapier en vul tot de rand met een steunvulling. Zet 10 min. in de oven.

  2. 2

    Haal de taartjes uit de oven, verwijder het bakpapier en de steunvulling. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.

  3. 3

    Breng de room aan de kook en neem de pan van het vuur. Smelt er de witte chocolade in en klop er vervolgens de eidooier door.

  4. 4

    Giet de vulling in de vormpjes en bak 10 minuten in de oven. Laat de taartjes opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Werk de taartjes af met wittechocoladeschilfers en frambozen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!