Wittechocoladetaartjes met frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wittechocoladetaartjes met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de zoetebekjes!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de vormpjes. Bekleed ze met kruimeldeeg. Bedek met bakpapier en vul tot de rand met een steunvulling. Zet 10 min. in de oven.

  2. 2

    Haal de taartjes uit de oven, verwijder het bakpapier en de steunvulling. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.

  3. 3

    Breng de room aan de kook en neem de pan van het vuur. Smelt er de witte chocolade in en klop er vervolgens de eidooier door.

  4. 4

    Giet de vulling in de vormpjes en bak 10 minuten in de oven. Laat de taartjes opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Werk de taartjes af met wittechocoladeschilfers en frambozen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de vormpjes. Bekleed ze met kruimeldeeg. Bedek met bakpapier en vul tot de rand met een steunvulling. Zet 10 min. in de oven.

  2. 2

    Haal de taartjes uit de oven, verwijder het bakpapier en de steunvulling. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.

  3. 3

    Breng de room aan de kook en neem de pan van het vuur. Smelt er de witte chocolade in en klop er vervolgens de eidooier door.

  4. 4

    Giet de vulling in de vormpjes en bak 10 minuten in de oven. Laat de taartjes opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Werk de taartjes af met wittechocoladeschilfers en frambozen. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.