Snelle millefeuille met vanilleroom en rood fruit
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Snelle millefeuille met vanilleroom en rood fruit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig zomers dessert met frambozen, aardbeien en blauwe bessen.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Halveer het bladerdeeg. Bestuif met wat poedersuiker en leg ze op de bakplaat. Prik er met een vork gaatjes in en zet 15 minuten in de oven. Keer om en zet nog eens 5 minuten in de oven. Laat afkoelen op de bakplaat.

  2. 2

    Klop de room stijf. Schep er de vanillepudding onder.

  3. 3

    Verdeel de vanilleroom over de helft van de taartbodems. Verdeel er rood fruit over. Leg er een tweede taartbodem op. Bestrijk opnieuw met de room en verdeel er het resterende fruit over. Werk af met wat poedersuiker en een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Halveer het bladerdeeg. Bestuif met wat poedersuiker en leg ze op de bakplaat. Prik er met een vork gaatjes in en zet 15 minuten in de oven. Keer om en zet nog eens 5 minuten in de oven. Laat afkoelen op de bakplaat.

  2. 2

    Klop de room stijf. Schep er de vanillepudding onder.

  3. 3

    Verdeel de vanilleroom over de helft van de taartbodems. Verdeel er rood fruit over. Leg er een tweede taartbodem op. Bestrijk opnieuw met de room en verdeel er het resterende fruit over. Werk af met wat poedersuiker en een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.