Abrikozentaart (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Abrikozentaart (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel en gemakkelijk! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol 1 rol bladerdeeg uit, leg ‘m in een met boter ingevette taartvorm. Druk lichtjes aan en prik erin met een vork. Snij de tweede rol deeg in repen en leg opzij.

  2. 2

    Laat de abrikozen goed uitlekken. Lepel de confituur op de taartbodem, bestrooi met een laagje amandelpoeder. Schik de abrikozen op de taart.

  3. 3

    Klop de eidooier los met een scheutje melk. Bestrijk de taartrand met eidooier. Leg er de deegrepen kruiselings op en bestrijk ze met de eidooier. Bak de taart in 15 à 20 minuten goudbruin in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol 1 rol bladerdeeg uit, leg ‘m in een met boter ingevette taartvorm. Druk lichtjes aan en prik erin met een vork. Snij de tweede rol deeg in repen en leg opzij.

  2. 2

    Laat de abrikozen goed uitlekken. Lepel de confituur op de taartbodem, bestrooi met een laagje amandelpoeder. Schik de abrikozen op de taart.

  3. 3

    Klop de eidooier los met een scheutje melk. Bestrijk de taartrand met eidooier. Leg er de deegrepen kruiselings op en bestrijk ze met de eidooier. Bak de taart in 15 à 20 minuten goudbruin in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.