Herfstsalade met kastanjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Herfstsalade met kastanjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook in de herfst kan een salade lekker smaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook, pel en hak de kastanjes. Kook de 200 g rode biet en snij het daarna in blokjes. Snij de gebakken pancetta in reepjes. Snij 1 appel in dunne plakjes. Snipper 1 rode ui fijn. 

  2. 2

    Meng 70 g veldsla met de kastanjes, de gekookte rode biet, de krokant gebakken pancetta, 1 appel en 2 handjes croutons.

  3. 3

    Maak een dressing van 2 el rode-wijnazijn, 2 kl dijonmosterd, 4 el notenolie en 1 fijngesnipperde rode ui. Kruid met peper en zout en maak er de salade mee aan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook, pel en hak de kastanjes. Kook de 200 g rode biet en snij het daarna in blokjes. Snij de gebakken pancetta in reepjes. Snij 1 appel in dunne plakjes. Snipper 1 rode ui fijn. 

  2. 2

    Meng 70 g veldsla met de kastanjes, de gekookte rode biet, de krokant gebakken pancetta, 1 appel en 2 handjes croutons.

  3. 3

    Maak een dressing van 2 el rode-wijnazijn, 2 kl dijonmosterd, 4 el notenolie en 1 fijngesnipperde rode ui. Kruid met peper en zout en maak er de salade mee aan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.