Cordon bleu met zomerse puree
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cordon bleu met zomerse puree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomers én snel klaar!

bereiding
  1. 1

    Leg de kalfslapjes open. Leg er een plakje kaas en ham op, vouw dicht. Wentel door de bloem, de eieren en daarna door de panko. Zet koel weg.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Snij de tomaatjes in stukjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en leg ze op keukenpapier. Snipper het basilicum.

  3. 3

    Pureer de aardappelen en voeg de tomaatjes toe met een scheutje van de olie, de pijnboompitten en het basilicum. Schep om, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit boter en olijfolie in een pan en bak de cordon bleus goudbruin. Spoel de rucola en laat goed uitlekken.

  5. 5

    Serveer de puree met de cordon bleu en wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de kalfslapjes open. Leg er een plakje kaas en ham op, vouw dicht. Wentel door de bloem, de eieren en daarna door de panko. Zet koel weg.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Snij de tomaatjes in stukjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en leg ze op keukenpapier. Snipper het basilicum.

  3. 3

    Pureer de aardappelen en voeg de tomaatjes toe met een scheutje van de olie, de pijnboompitten en het basilicum. Schep om, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit boter en olijfolie in een pan en bak de cordon bleus goudbruin. Spoel de rucola en laat goed uitlekken.

  5. 5

    Serveer de puree met de cordon bleu en wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.