Scampipannetje met artisjok en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scampipannetje met artisjok en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk maar o zo lekker

bereiding
  1. 1

    Snij de paprika in repen en halveer de artisjokken. Fruit de paprikarepen in 1 el olijfolie tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Verdeel de paprikareepjes en de artisjokhelften over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met het gerookt paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  3. 3

    Pel de scampi's, maak ze schoon en laat het staartje eraan. Leg 2 scampi's in elk ovenschoteltje en giet er het eiermengsel op, bestrooi met de gruyère.

  4. 4

    Zet de ovenschaaltjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met bieslooksnippers en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de paprika in repen en halveer de artisjokken. Fruit de paprikarepen in 1 el olijfolie tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Verdeel de paprikareepjes en de artisjokhelften over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met het gerookt paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  3. 3

    Pel de scampi's, maak ze schoon en laat het staartje eraan. Leg 2 scampi's in elk ovenschoteltje en giet er het eiermengsel op, bestrooi met de gruyère.

  4. 4

    Zet de ovenschaaltjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met bieslooksnippers en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.