Recept

Scampipannetje met artisjok en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk maar o zo lekker

bereiding
  1. 1

    Snij de paprika in repen en halveer de artisjokken. Fruit de paprikarepen in 1 el olijfolie tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Verdeel de paprikareepjes en de artisjokhelften over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met het gerookt paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  3. 3

    Pel de scampi's, maak ze schoon en laat het staartje eraan. Leg 2 scampi's in elk ovenschoteltje en giet er het eiermengsel op, bestrooi met de gruyère.

  4. 4

    Zet de ovenschaaltjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met bieslooksnippers en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Scampipannetje met artisjok en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de paprika in repen en halveer de artisjokken. Fruit de paprikarepen in 1 el olijfolie tot ze beetgaar zijn.

  2. 2

    Verdeel de paprikareepjes en de artisjokhelften over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Klop de eieren los met de room, breng op smaak met het gerookt paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  3. 3

    Pel de scampi's, maak ze schoon en laat het staartje eraan. Leg 2 scampi's in elk ovenschoteltje en giet er het eiermengsel op, bestrooi met de gruyère.

  4. 4

    Zet de ovenschaaltjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met bieslooksnippers en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!