Zalmspiesjes met rijst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmspiesjes met rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere zalm op een stokje

bereiding
  1. 1

    Steek de zalm op satéspiesjes. Wentel door de maanzaadjes. Pel de rode ui, spoel de lente-ui en snipper ze. Spoel en halveer de tomaatjes.

  2. 2

    Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Spoel de paksoi en snij in repen. Roerbak ze in een mengeling van de sesamolie en sojasaus.

  3. 3

    Bak de spiesjes heel kort in wat olie, op de kanten die met maanzaadjes bedekt zijn. De zalm moet nog rosé zijn vanbinnen.

  4. 4

    Meng de gekookte rijst met de lente-ui, rode ui, peterselie en tomaatjes. Serveer met de zalmspiesjes en de paksoi. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Steek de zalm op satéspiesjes. Wentel door de maanzaadjes. Pel de rode ui, spoel de lente-ui en snipper ze. Spoel en halveer de tomaatjes.

  2. 2

    Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Spoel de paksoi en snij in repen. Roerbak ze in een mengeling van de sesamolie en sojasaus.

  3. 3

    Bak de spiesjes heel kort in wat olie, op de kanten die met maanzaadjes bedekt zijn. De zalm moet nog rosé zijn vanbinnen.

  4. 4

    Meng de gekookte rijst met de lente-ui, rode ui, peterselie en tomaatjes. Serveer met de zalmspiesjes en de paksoi. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.