• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glaasjes met speculaas, rood fruit en mascarpone

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk dessert

bereiding
  1. 1

    Laat het rood fruit ontdooien in een zeefje (als je diepvriesfruit gebruikt). 

  2. 2

    Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke witte massa. Klop er de mascarpone door. 

  3. 3

    Verkruimel de Bastognekoekjes grof, maar hou een beetje apart voor de afwerking.

  4. 4

    Meng het rood fruit voorzichtig met de frambozencoulis. Verdeel een beetje van de mascarponecrème over vier mooie glazen. Lepel er eerst wat fruit op, dan een laagje Bastognekoekkruimels. Herhaal. 

  5. 5

    Eindig met een laagje mascarponecrème. Werk af met wat grotere speculaaskruimels en een framboos en serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat het rood fruit ontdooien in een zeefje (als je diepvriesfruit gebruikt). 

  2. 2

    Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke witte massa. Klop er de mascarpone door. 

  3. 3

    Verkruimel de Bastognekoekjes grof, maar hou een beetje apart voor de afwerking.

  4. 4

    Meng het rood fruit voorzichtig met de frambozencoulis. Verdeel een beetje van de mascarponecrème over vier mooie glazen. Lepel er eerst wat fruit op, dan een laagje Bastognekoekkruimels. Herhaal. 

  5. 5

    Eindig met een laagje mascarponecrème. Werk af met wat grotere speculaaskruimels en een framboos en serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.