Kipfilet met tomaat en basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipfilet met tomaat en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een klassieker

bereiding
  1. 1

    Snij elke kipfilet in 2 dunne lapjes. Laat ze kleuren in een pan met olijfolie - 3 minuten aan elke kant - en kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.

  3. 3

    Haal de kip uit de pan. Stoof in dezelfde pan de knoflook en het gesnipperd basilicum 2 minuten aan - let op dat ze niet verbranden. 

  4. 4

    Voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Roer om.

  5. 5

    Leg de kippenlapjes in de saus, zet het deksel op de pan en laat nog 10 minuten verder garen op middelhoog vuur. Lekker met pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij elke kipfilet in 2 dunne lapjes. Laat ze kleuren in een pan met olijfolie - 3 minuten aan elke kant - en kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.

  3. 3

    Haal de kip uit de pan. Stoof in dezelfde pan de knoflook en het gesnipperd basilicum 2 minuten aan - let op dat ze niet verbranden. 

  4. 4

    Voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Roer om.

  5. 5

    Leg de kippenlapjes in de saus, zet het deksel op de pan en laat nog 10 minuten verder garen op middelhoog vuur. Lekker met pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.