Kalfssteak met voorjaarsgroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfssteak met voorjaarsgroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker én snel klaar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 80°C.

  2. 2

    Bestrijk de steaks met wat olie, kruid met peper en zout en bak in de grillpan aan beide kanten. Leg op elke steak een takje rozemarijn en wikkel in aluminiumfolie. Laat de steaks 8 à 10 minuten zacht verder garen in de oven. 

  3. 3

    Schil de wortelen. Spoel de lente-uien en snij ze in stukken van 5 cm lang. 

  4. 4

    Breng de bouillon aan de kook met de peterselie. Doe er alle groenten in en kook ze in 5 à 8 minuten beetgaar. 

  5. 5

    Verdeel de groenten en de bouillon over vier diepe borden en leg in elk bord een kalfssteak. Serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 80°C.

  2. 2

    Bestrijk de steaks met wat olie, kruid met peper en zout en bak in de grillpan aan beide kanten. Leg op elke steak een takje rozemarijn en wikkel in aluminiumfolie. Laat de steaks 8 à 10 minuten zacht verder garen in de oven. 

  3. 3

    Schil de wortelen. Spoel de lente-uien en snij ze in stukken van 5 cm lang. 

  4. 4

    Breng de bouillon aan de kook met de peterselie. Doe er alle groenten in en kook ze in 5 à 8 minuten beetgaar. 

  5. 5

    Verdeel de groenten en de bouillon over vier diepe borden en leg in elk bord een kalfssteak. Serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.