Kotelet met krieltjes en radijzen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kotelet met krieltjes en radijzen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroensap, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens een uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Boen de krieltjes schoon en snij ze in vieren. Pel de rode ui en snij hem in ringen. Spoel de radijzen en snij ze in plakjes. Spoel de rucola en hak hem grof. Bak de krieltjes en de ui in een speciale grillpan op de barbecue of in een wokpan op het fornuis. Doe ze in een kom en voeg de radijzen en rucola toe. Meng 5 el olijfolie met 2 el citroensap, de peterselie en kappertjes en schenk over de aardappelen.

  3. 3

    Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de krieltjes en radijzen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels citroensap, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens een uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Boen de krieltjes schoon en snij ze in vieren. Pel de rode ui en snij hem in ringen. Spoel de radijzen en snij ze in plakjes. Spoel de rucola en hak hem grof. Bak de krieltjes en de ui in een speciale grillpan op de barbecue of in een wokpan op het fornuis. Doe ze in een kom en voeg de radijzen en rucola toe. Meng 5 el olijfolie met 2 el citroensap, de peterselie en kappertjes en schenk over de aardappelen.

  3. 3

    Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de krieltjes en radijzen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.