• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koteletjes met tomatenchutney

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een heerlijke chutney

bereiding
  1. 1

    Meng de knoflook met de verse gember, kerrie en 60 ml olijfolie. Wentel er de koteletten door, dek af en leg 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Doe 4/5 ervan in een pan, samen met de ui, gekonfijte gember, gembersiroop, rozijnen, azijn, kruidnagels, laurier, suiker en kaneel bij. Laat 40 minuten zacht sudderen, roer geregeld.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de koteletten uit de marinade en bak ze in olie in 2 minuten lichtbruin. Gaar nog 10 minuten in de oven. Serveer met de chutney, wilde rijst en een salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de knoflook met de verse gember, kerrie en 60 ml olijfolie. Wentel er de koteletten door, dek af en leg 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Doe 4/5 ervan in een pan, samen met de ui, gekonfijte gember, gembersiroop, rozijnen, azijn, kruidnagels, laurier, suiker en kaneel bij. Laat 40 minuten zacht sudderen, roer geregeld.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de koteletten uit de marinade en bak ze in olie in 2 minuten lichtbruin. Gaar nog 10 minuten in de oven. Serveer met de chutney, wilde rijst en een salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.