Zoetzure koteletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zoetzure koteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal hoofdgerecht voor zoetebekken

bereiding
  1. 1

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Draai het vuur zachter, doe er de knoflook bij en bak heel even mee. 

  3. 3

    Vermeng de siroop met de wijnazijn en schenk over de koteletjes. Laat sudderen tot de jus mooi stroperig wordt.

  4. 4

    Serveer de koteletjes op een bedje van sperzieboontjes en aardappeltjes (samen gegaard in twee stoommandjes). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Draai het vuur zachter, doe er de knoflook bij en bak heel even mee. 

  3. 3

    Vermeng de siroop met de wijnazijn en schenk over de koteletjes. Laat sudderen tot de jus mooi stroperig wordt.

  4. 4

    Serveer de koteletjes op een bedje van sperzieboontjes en aardappeltjes (samen gegaard in twee stoommandjes). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.