Recept

Zoetzure koteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal hoofdgerecht voor zoetebekken

bereiding
  1. 1

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Draai het vuur zachter, doe er de knoflook bij en bak heel even mee. 

  3. 3

    Vermeng de siroop met de wijnazijn en schenk over de koteletjes. Laat sudderen tot de jus mooi stroperig wordt.

  4. 4

    Serveer de koteletjes op een bedje van sperzieboontjes en aardappeltjes (samen gegaard in twee stoommandjes). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoetzure koteletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Draai het vuur zachter, doe er de knoflook bij en bak heel even mee. 

  3. 3

    Vermeng de siroop met de wijnazijn en schenk over de koteletjes. Laat sudderen tot de jus mooi stroperig wordt.

  4. 4

    Serveer de koteletjes op een bedje van sperzieboontjes en aardappeltjes (samen gegaard in twee stoommandjes). 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!