Italiaanse frittata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse frittata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze 2 minuten in lichtgezouten water.

  2. 2

    Haal de vulling uit de chipolata en maak er kleine balletjes van. Bak ze in wat olijfolie rondom goudbruin.

  3. 3

    Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Beboter 4 ovenschaaltjes. Leg er de balletjes en broccoli in, strooi er wat gemalen kaas over en vul tot aan de rand met het ei. Zet de vormpjes 25 min. in de oven.

  5. 5

    Maak intussen het slaatje. Spoel en droog de veldsla. Meng de zure room met het citroensap en de bieslook. Serveer de frittata's met wat veldsla en overgiet met dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze 2 minuten in lichtgezouten water.

  2. 2

    Haal de vulling uit de chipolata en maak er kleine balletjes van. Bak ze in wat olijfolie rondom goudbruin.

  3. 3

    Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Beboter 4 ovenschaaltjes. Leg er de balletjes en broccoli in, strooi er wat gemalen kaas over en vul tot aan de rand met het ei. Zet de vormpjes 25 min. in de oven.

  5. 5

    Maak intussen het slaatje. Spoel en droog de veldsla. Meng de zure room met het citroensap en de bieslook. Serveer de frittata's met wat veldsla en overgiet met dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.