Recept

Kipcurry met langoustines en ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Surf en Turf op z'n best

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en de wortelen en snij ze in niet al te kleine stukken. Snipper de ui fijn. Snij de kip en de ananas in blokjes.

  2. 2

    Bak de kip aan in hete olie. Kruid met peper, zout en kerriepoeder. Haal de kip uit de pan en zet opzij.

  3. 3

    Doe er de aardappelen, de wortel en de ui in de pan en bak al roerend. Kruid met peper en zout. Voeg kaneel en garam masala toe en roerbak even mee. Blus met de bouillon en de kokosmelk. Laat ongeveer 8 minuten zachtjes koken. 

  4. 4

    Doe de kip weer in de pan en kook ze nog 5 minuten mee. Voeg de langoustines en de ananas toe en laat nog 2 tot 3 minuten sudderen. Proef en breng verder op smaak met peper en zout. Werk het gerecht af met verse koriander en serveer. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipcurry met langoustines en ananas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!