Recept

Pitabroodjes met kipsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte lunchfavoriet

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de sla en zwier droog. Snij de bladeren in reepjes. Hou enkele blaadjes peterselie opzij voor de afwerking en hak de rest grof. Snipper de ui en druk de knoflook door de knijper. Spoel de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees klein. 

  2. 2

    Halveer de pitabroodjes en snij ze overlangs in zodat er een soort van zakje ontstaat. 

  3. 3

    Pluk het witte vlees van de kip en verdeel het in kleine stukjes. 

  4. 4

    Vermeng alle ingrediënten voor de vulling met de mayonaise en de zure room. Breng op smaak met peper en zout. Vul de broodjes met het mengsel en werk af met een plukje peterselie. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pitabroodjes met kipsla

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!