Lekker Shop Shop

Aardappel-uienquiche met ansjovis

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Kook of stoom de aardappelen gaar. Snij ze in plakjes. Pel de uien en snij ze in dunne ringen.

  2. Beboter de taartvorm en bekleed met het deeg. Bak de bodem blind voor.

  3. Haal uit de oven, verwijder het bakpapier met de steunvulling en bestrooi de bodem met paneermeel. Beleg met laagjes aardappel en uiringen. Hou 50 g rode-uiringen apart voor de afwerking.

  4. Klop de eieren los met de room, peper en zout. Giet over de aardappelen en uien. Verdeel de ansjovis erover en de resterende uiringen. Bak 30 minuten in de oven.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Mini-uitsmijters met ansjovistapenade

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Farfallesalade met ansjovismayonaise, kappertjes en augurk

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Ravioli met venkel en ansjovis

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Pasta met ansjovis en noten

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardappelslaatje met ansjovis