Ravioli met venkel en ansjovis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ravioli met venkel en ansjovis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kant en klaar, maar wel een eigen finishing touch

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de venkel in blokjes, snipper het groen. Snij de chilipeper in ringetjes. Pel de knoflook.

  2. 2

    Verkruimel het brood grof. Bak het knapperig in een pan met antiaanbaklaag, in 4 el olie. Hou apart.
     

  3. 3

    Verhit de rest van de olie. Doe er de knoflook, chilipeper en ansjovis bij. Roer tot de ansjovis gesmolten is.

  4. 4

    Verwijder de knoflook. Doe de venkel bij de saus (hou wat over voor de afwerking) en laat garen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Kook ondertussen de ravioli beetgaar in gezouten water.  Laat uitlekken en vermeng met de saus.  Garneer mete de venkel en het groen. Bestrooi met het broodkruim.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de venkel in blokjes, snipper het groen. Snij de chilipeper in ringetjes. Pel de knoflook.

  2. 2

    Verkruimel het brood grof. Bak het knapperig in een pan met antiaanbaklaag, in 4 el olie. Hou apart.
     

  3. 3

    Verhit de rest van de olie. Doe er de knoflook, chilipeper en ansjovis bij. Roer tot de ansjovis gesmolten is.

  4. 4

    Verwijder de knoflook. Doe de venkel bij de saus (hou wat over voor de afwerking) en laat garen. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Kook ondertussen de ravioli beetgaar in gezouten water.  Laat uitlekken en vermeng met de saus.  Garneer mete de venkel en het groen. Bestrooi met het broodkruim.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.