Miniquiches met rodekool en worst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Miniquiches met rodekool en worst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met Indische toets van garam masala

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de rodekool heel fijn. Verwarm olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de knoflook en rodekool toe. Laat enkele minuten stoven tot de rodekool zacht wordt. Doe er een scheutje rodewijnazijn bij en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de vormpjes en bekleed ze met het deeg. Bak ze 15 minuten blind voor.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Kruid met garam masala.

  4. 4

    Bak de worsten bruin. Snij ze in plakken.

  5. 5

    Haal de quichebodems uit de oven, verwijder de steunvulling en doe er de worst en de rode kool in, overgiet met het ei-roommengsel. Zet de quiches terug in de oven en laat nog 25 minuten
    verder garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de rodekool heel fijn. Verwarm olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de knoflook en rodekool toe. Laat enkele minuten stoven tot de rodekool zacht wordt. Doe er een scheutje rodewijnazijn bij en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de vormpjes en bekleed ze met het deeg. Bak ze 15 minuten blind voor.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Kruid met garam masala.

  4. 4

    Bak de worsten bruin. Snij ze in plakken.

  5. 5

    Haal de quichebodems uit de oven, verwijder de steunvulling en doe er de worst en de rode kool in, overgiet met het ei-roommengsel. Zet de quiches terug in de oven en laat nog 25 minuten
    verder garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.