Recept

Ovenschotel met rodekool en rookworst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Winterse kost

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° c. Snij de rookworst in dikke plakken, de aardappelen in plakjes, de appelen in fijne partjes en de rode ui in ringen.

  2. 2

    Beboter een ovenschaal en schep er de rodekool in. leg er de rookworst op en daarover de appelpartjes. Eindig met een laag aardappelplakjes en rode-uiringen. Overgiet met de room. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 25 minuten in de oven. Verwijder de folie en zet nog 5 minuten in de oven, of laat kleuren onder de grill. Werk af met verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ovenschotel met rodekool en rookworst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° c. Snij de rookworst in dikke plakken, de aardappelen in plakjes, de appelen in fijne partjes en de rode ui in ringen.

  2. 2

    Beboter een ovenschaal en schep er de rodekool in. leg er de rookworst op en daarover de appelpartjes. Eindig met een laag aardappelplakjes en rode-uiringen. Overgiet met de room. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 25 minuten in de oven. Verwijder de folie en zet nog 5 minuten in de oven, of laat kleuren onder de grill. Werk af met verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!