Wok met scampi's en chinese kool
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wok met scampi's en chinese kool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Budget-gerechtje

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat goed uitlekken.

  2. 2

    Maak de scampi’s schoon, laat het staartje eraan. Bak ze kort maar krachtig in een scheutje
    olijfolie. Neem uit de wok en hou ze warm.

  3. 3

    Spoel de sojascheuten, de paprika en de kool. Snij de kool in reepjes. Maak de paprika schoon en snij in fijne partjes. Verhit olie in een pan en roerbak de paprika en de kool op een hevig vuur. Voeg de sojascheuten en ten slotte de erwtjes toe.

  4. 4

    Zet het vuur zachter en schenk er de kokosmelk bij. Laat nog 2 minuten pruttelen. Breng op
    smaak met peper en zout.

  5. 5

    Schep de rijst en de scampi’s bij de groenten en hussel goed door elkaar. Verdeel over 4 borden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat goed uitlekken.

  2. 2

    Maak de scampi’s schoon, laat het staartje eraan. Bak ze kort maar krachtig in een scheutje
    olijfolie. Neem uit de wok en hou ze warm.

  3. 3

    Spoel de sojascheuten, de paprika en de kool. Snij de kool in reepjes. Maak de paprika schoon en snij in fijne partjes. Verhit olie in een pan en roerbak de paprika en de kool op een hevig vuur. Voeg de sojascheuten en ten slotte de erwtjes toe.

  4. 4

    Zet het vuur zachter en schenk er de kokosmelk bij. Laat nog 2 minuten pruttelen. Breng op
    smaak met peper en zout.

  5. 5

    Schep de rijst en de scampi’s bij de groenten en hussel goed door elkaar. Verdeel over 4 borden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.