Chinese hotpot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chinese hotpot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Terwijl wij naar olie grijpen voor fondue, gebruiken ze in China traditioneel hete bouillon. Veel gezonder! Vul je tafel eventueel aan met fijngesneden wagyuvlees, blokjes vis, scampi's, wontons, ...

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook en giet hem in een fonduepan. Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Maak de groenten schoon en snij samen met de tofu in hapklare stukken. Doe de groenten, de tofu, de noedels en de sausjes in schaaltjes en zet de fonduepan in het midden van de tafel. Gebruik kleine netjes om de groenten en de tofu in de hete bouillon te laten garen. Dip in één van de sausjes of sesamolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de bouillon aan de kook en giet hem in een fonduepan. Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Maak de groenten schoon en snij samen met de tofu in hapklare stukken. Doe de groenten, de tofu, de noedels en de sausjes in schaaltjes en zet de fonduepan in het midden van de tafel. Gebruik kleine netjes om de groenten en de tofu in de hete bouillon te laten garen. Dip in één van de sausjes of sesamolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.