Varkensspiesjes met couscous en nectarinesalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensspiesjes met couscous en nectarinesalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stukje vlees met een frisse salade

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika's in stukjes.

    Hak de peterselie.

    Snij de nectarines en de komkommer in blokjes en de ui in reepjes.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Meng de paprikastukjes samen met de peterselie door de couscous. Zet opzij.

  4. Nectarinesalade

  5. 4

    Meng de nectarines, ui, komkommer en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

    Zet koel weg tot gebruik.

  6. 5

    Bak de spiesjes in een hete pan met olijfolie, 2 à 3 minuten aan elke kant.

  7. 6

    Serveer de spiesjes met de couscous en de nectarinesalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika's in stukjes.

    Hak de peterselie.

    Snij de nectarines en de komkommer in blokjes en de ui in reepjes.

  2. 2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Meng de paprikastukjes samen met de peterselie door de couscous. Zet opzij.

  4. Nectarinesalade

  5. 4

    Meng de nectarines, ui, komkommer en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

    Zet koel weg tot gebruik.

  6. 5

    Bak de spiesjes in een hete pan met olijfolie, 2 à 3 minuten aan elke kant.

  7. 6

    Serveer de spiesjes met de couscous en de nectarinesalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.