Lamsstoofvlees met kikkererwten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsstoofvlees met kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met couscous erbij

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en de knoflook, schil de gember. Hak alles fijn. Laat de kikkererwten uitlekken.

  2. 2

    Snij het vlees in stukken. schroei het rondom aan in boter. Voeg de uien, knoflook, gember en specerijen naar smaak toe. Bak even mee. schep er dan de tomaten door.

  3. 3

    Schenk de bouillon bij het stoofpotje, dek af en laat 45 minuten garen.

  4. 4

    schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij in plakken. Doe ze samen met de kikkererwten bij het vlees. schep om en laat nog 15 minuten stoven. Breng het stoofpotje op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Werk voor het serveren af met amandelschilfers en eventueel wat groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en de knoflook, schil de gember. Hak alles fijn. Laat de kikkererwten uitlekken.

  2. 2

    Snij het vlees in stukken. schroei het rondom aan in boter. Voeg de uien, knoflook, gember en specerijen naar smaak toe. Bak even mee. schep er dan de tomaten door.

  3. 3

    Schenk de bouillon bij het stoofpotje, dek af en laat 45 minuten garen.

  4. 4

    schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij in plakken. Doe ze samen met de kikkererwten bij het vlees. schep om en laat nog 15 minuten stoven. Breng het stoofpotje op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Werk voor het serveren af met amandelschilfers en eventueel wat groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.