Soep van wintergroenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Soep van wintergroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met lekkere pastinaak en knolselder.

bereiding
  1. 1

    Schil de groenten - behalve de paprika - en snij ze in stukken. Snij de paprika in reepjes. Pel de ui en de knoflook, snij ze in stukken. Hou een beetje van de groenten apart, stoof de rest aan in een pan met olie.

  2. 2

    Overgiet met de bouillon, voeg de oregano toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Breng aan de kook en laat de soep 30 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Bak de resterende groenten bruin in een pan met wat olie. Kruid met peper en zout en bestrooi met rozemarijn.

  4. 4

    Mix de soep - er mogen nog wat stukjes in zitten. Voeg indien nodig nog wat bouillon toe. Roer er de room door en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de soep over kommen of borden en werk af met de gebakken groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de groenten - behalve de paprika - en snij ze in stukken. Snij de paprika in reepjes. Pel de ui en de knoflook, snij ze in stukken. Hou een beetje van de groenten apart, stoof de rest aan in een pan met olie.

  2. 2

    Overgiet met de bouillon, voeg de oregano toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Breng aan de kook en laat de soep 30 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Bak de resterende groenten bruin in een pan met wat olie. Kruid met peper en zout en bestrooi met rozemarijn.

  4. 4

    Mix de soep - er mogen nog wat stukjes in zitten. Voeg indien nodig nog wat bouillon toe. Roer er de room door en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de soep over kommen of borden en werk af met de gebakken groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.