Recept

Kippenboutjes met gebakken appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zomers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de appels in dikke plakken.

    Snij de lente-uien in ringetjes.

  2. 2

    Kruid de kippenboutjes met peper, zout en kerrie. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.

  3. 3

    Kook ondertussen de rijst gaar.

  4. 4

    Bak de plakken appel 1 à 2 minuten aan elke kant in de boter. Haal ze uit de pan. Roerbak er de rijst en de lente-uitjes in.

  5. 5

    Serveer de kippenboutjes met de appelplakken en de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenboutjes met gebakken appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de appels in dikke plakken.

    Snij de lente-uien in ringetjes.

  2. 2

    Kruid de kippenboutjes met peper, zout en kerrie. Bak ze rondom goudbruin in olijfolie. Laat ze op een zacht vuurtje verder garen.

  3. 3

    Kook ondertussen de rijst gaar.

  4. 4

    Bak de plakken appel 1 à 2 minuten aan elke kant in de boter. Haal ze uit de pan. Roerbak er de rijst en de lente-uitjes in.

  5. 5

    Serveer de kippenboutjes met de appelplakken en de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!