Gevulde paprika's met tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde paprika's met tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezinsfavoriet!

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar in gezouten water.

  2. 2

    Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Meng het rauwe gehakt met de rijst, komijnzaadjes, chilipeper en knoflook. Voeg de peterselie toe en kruid nog met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de paprika’s met de rijstvulling en leg ze in een ingevette ovenschotel.

  4. 4

    Fruit de ui aan in wat olijfolie, blus met de witte wijn en voeg de passata en gesnipperde basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat even inkoken. Schenk de saus rond de paprika’s en zet gedurende 20 minuten in de oven. Lekker met rucolasla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar in gezouten water.

  2. 2

    Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Meng het rauwe gehakt met de rijst, komijnzaadjes, chilipeper en knoflook. Voeg de peterselie toe en kruid nog met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de paprika’s met de rijstvulling en leg ze in een ingevette ovenschotel.

  4. 4

    Fruit de ui aan in wat olijfolie, blus met de witte wijn en voeg de passata en gesnipperde basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat even inkoken. Schenk de saus rond de paprika’s en zet gedurende 20 minuten in de oven. Lekker met rucolasla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.