Bosbessensorbet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bosbessensorbet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zoet zonder suiker!

bereiding
  1. 1

    Ontdooi de bosvruchten en doe ze samen met het citroensap en de stevia ( of de honing) in de mengkom van de mixer. Mix fijn.

  2. 2

    Doe de sorbet in een plastic doosje en zet in de diepvriezer. Schep de sorbet elk uur om en herhaal dit drie tot vier keer.  (Je kunt de bosvruchten ook in een sorbetière scheppen en tot een gladde sorbet draaien)

  3. 3

    Schep enkele bollen in een kommetje en garneer met framboosjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Ontdooi de bosvruchten en doe ze samen met het citroensap en de stevia ( of de honing) in de mengkom van de mixer. Mix fijn.

  2. 2

    Doe de sorbet in een plastic doosje en zet in de diepvriezer. Schep de sorbet elk uur om en herhaal dit drie tot vier keer.  (Je kunt de bosvruchten ook in een sorbetière scheppen en tot een gladde sorbet draaien)

  3. 3

    Schep enkele bollen in een kommetje en garneer met framboosjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.